Frida

www.snip.blogg.no

Ventelisten 23.07.2017Min realkompetanse holdt ikke til plass på studie jeg ønsket (Bachelor i arkiv og samlingsforvaltning), og jeg er derfor plassert på en slik en "Venteliste". Vi er 14 på venteliste, men sjansen er såpass liten for at jeg kommer inn at jeg har begynt på plan B. Kan ikke engang se hvor jeg er på listen, og da er sjansen som regel liten for at man slipper inn.


Plan B var alltid å ta opp de fagene jeg mangler (Naturfag og Matematikk) og studere noe smart ved siden av. Min nye plan B.2 er nå å ta opp fag og studere noe morsomt ved siden av. Har derfor søkt og fått plass på Noroff sitt nettstudie i Grafisk design. Hardt arbeid, men kreativt hardt arbeid. Og jeg får endelig tid til å ruste opp Photoshop skills og annet~


Jeg hater matematikk. Og det er en grunn til at jeg ikke har tatt opp faget de 10 årene siden jeg gikk ut av videregående. Nå vingler jeg mellom å pugge matematikk til jeg spyr eller å brenne boka i et satanisk rituale. Vi får se. Kan jo hende jeg gjør begge.


Lykke til med studiene til alle studenter! Og ønsker alle som sitter fast på venteliste en riktig god ventetid, forhåpentligvis med happy ending.


- Friiida#venteliste #student #studie #studere #NTNU #matematikk

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Fridaen

Frida, 29 år. Studerer Arkiv og Samlingsforvaltning. Skriver. Tegner. Skravler.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits